Egyéb kategória

Selma Blair a legbátrabb színésznő akit csak ismerünk

Bár nem Selma Blair ruhája nyerné el a legtündöklőbb ruha díját, mégis az ő megjelenése és öltözéke volt a legmegindítóbb az Oscaron.

vous - 2019.02.25.
Selma Blair a legbátrabb színésznő akit csak ismerünk

A színésznőnél ugyanis tavaly augusztusban SM-et (Sclerozis Multiplexet) diagnosztizáltak, amely végre magyarázatot adott számára egy sor különös tünetre, amelyek évek óta kínozták.

Selma először egy instagram posztban vallott betegségéről, de most botra támaszkodva, , libbenő selyemöltözékben, akár egy tündér állt ki a közönség elé. Elszántságáért és ahogy felvette a betegséggel a harcot, valamint nyíltságárt a legbátrabb színésznő díját mi egyértelműen neki adnánk át.

Objektum doboz

A színésznő a 90-es években vált ismertté és népszerűvé. Főszerepet játszott a Kegyetlen játékok-ban, a Doktor Szösziben, de az Édes kis semmiség című filmben is fantasztikusat alakított. 

Bár a karrierje szépen ívelt  felfelé, magánélete már nem alakult ilyen szerencsésen. Első szerelmét 18 évesen veszítette el egy balesetben és nagyon úgy tűnik jöhet bárki más, azt a fiút nem tudja elfelejteni. Ugyan párkapcsolatai sorra dőltek be az évek során, most 7 éves kisfiának fantasztikus édesanyja, valósággal tündököl anyai szerepében.

Csodáljuk meg tündérszép ruháját és drukkoljunk együtt a gyógyulás miatt.

Ajánlott cikkek