Egyéb kategória

Csatlakozzatok a Fashion Revolution mozgalomhoz! – Jó, de hogyan?

2018 óta a Fashion Revoution Hungary tagja vagyok. Számtalan alkalommal írtam le azóta – is –, hogy csatlakozzatok. Gyakran kérdezitek, hogyan, mi ennek a módja. Összegyűjtöttem néhány lehetőséget: válasszatok kedvetekre!

vous - 2019.02.24.
Csatlakozzatok a Fashion Revolution mozgalomhoz! – Jó, de hogyan?

Mi az a Fashion Revolution?

Kezdjük az elején: a Fashion Revolution egy nonprofit szervezet, és egy világot behálózó mozgalom. A Rana Plaza tragédiája után szerveződött Nagy Britanniában. Az alapítója Carry Somers, aki hamarosan Magyarországra látogat – akár ti is találkozhattok vele. (Még több info a Globális Fenntarthatósági Divathét honlapján.) A mozgalom az átlátható divatiparért küzd, mert az átláthatóság alappillére a fenntartható, etikus divatnak.

A Fashion Revolution a világ 105 országában van jelen, 2017 óta magyarországi team is működik, amelynek 2018 óta tagja vagyok.

Objektum doboz

Hogyan lehet csatlakozni a Fashion Revolutionhoz?

Többféle megoldás létezik. Magánemberként sok-sok mindent tehettek és hivatalosan csatlakozni sem kell. A Fashion Revolution oldalán sok-sok ötletet kaphattok, én megmutatom a kedvenceimet.

Az első és legfontosabb, hogy elhiggyétek, hogy rengeteget tehettek. Az a csepp a tengerben, aminek most gondoljátok magatokat, nagyon sokat jelent. Sok cseppből csermely lesz, patak, folyó, folyam és végül az óceán maga.

Fogyasztóként, vásárlóként a pénzetek komoly szavazat.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.