Egyéb kategória

5 ikonikus Chanel ruha az Oscaron

2019. február 24-én, vasárnap rendezik az Oscar-gálát. A Los Angeles-i esemény vörös szőnyegére számos Chanel-ruhát várunk, mivel a divatház feje, Karl Lagerfeld nemrég hunyt el. A színésznők és színészek ezzel is emlékezhetnek a legendára. És ha már a legendáknál tartunk: megmutatunk 5 ikonikus Lagerfeld ruhát a filmes díjátadó eddigi történetéből.

vous - 2019.02.22.
5 ikonikus Chanel ruha az Oscaron

2019. február 19-én hunyt el Karl Lagerfeld legendás divattervező, akinek kreációit a vörös szőnyegen is előszeretettel viselték a hírességek. A sztárok életének egyik legkülönlegesebb eseménye az Oscar-gála, amely nem létezik Chanel-ruha nélkül.

Mutatjuk azt az 5 kreációt, amelyre örökre emlékezni fogunk.

1. Jennifer Lopez

2001. Ez volt az az év, amikor Julia Roberts egy varázslatos vintage Valentino ruhában vette át a legjobb női színésznőnek járó díjat. És ez volt az az év, amikor Jenny – from the block – szexi hercegnővé változott ebben a különleges Chanel-ruhában.

Objektum doboz

2. Penelope Cruz

Karl Lagerfeld nagy barátja volt a színésznőnek, aki a mester halála után hat fotót is posztolt az Instagram-oldalán – közös képeket, egy rajzot. Lagerfeld szívesen öltöztette a színésznőt – többek között a 2008-as gálára is. A fekete ruha egyszerre mutat vissza a múltba, ugyanakkor nagyon modern darab.

Objektum doboz

3. Sarah Jessica Parker

2010-ben Sarah Jessica Parker ízlésével nem lehet vitatkozni. Nekünk is nagy kedvencünk ez a selymes fényű, citrom és ezüst ruha.

Objektum doboz

4. Margot Robbie

Légiesen finom, hófehér Chanel-ruhában lépett tavaly a vörös szőnyegre. A ruha körülbelül 600 órán át készült – köszönhetően az aprólékosan kidolgozott virágfüzérnek.

Objektum doboz

5. Jessica Biel

A tökéletesnél is tökéletesebb alakon mutat a legjobban ez a ruha. Jessica Biel természetesen gyönyörűen mutatott benne.

Objektum doboz

Így készül egy haute couture Chanel-ruha

Órákig lehetne bámulni a Chanel YouTube-csatornáját: igazi mesterművek születnek. Ez a legutóbbi kedvenc videónk:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.