Egyéb kategória

A büszke apa csak egy fotót posztolt a gyermekéről, nem gondolta, mi lesz belőle

Az amerikai Andy Cohen tévés műsorvezetőként dolgozik,s nemrég hatalmas örömhír érte: egészségesen megszületett első gyermeke. Ki is posztolt róla egy képet - bár ne tette volna.

vous - 2019.02.22.
A büszke apa csak egy fotót posztolt a gyermekéről, nem gondolta, mi lesz belőle

Napjainkban mintha a gyűlölet és az indulatosság uralná a közösségi oldalakat. Akármit is tesz, miutat – vagy épp nem tesz és nem mutat – az ember, mindenképpen megtámadják. Különösen igaz ez a gyereknevelés területére: aki kiteszi a fényképet, az azért gonosz, aki rejtegeti a babát, biztos szégyelli. Aki a kicsivel alszik, veszélyzeti őt, de aki külön szobában altatja, az meg kegyetlen. Egyszerűen nem lehet ezt jól csinálni – legalábbis úgy nem, hogy az internet népe ne találjon valami fogást. 

Objektum doboz

A kis Benjamin a fényképen egy rácsos kiságyban fekszik bepólyálva. A hozzászólóknak az nem tetszett, hogy a bebugyolált baba így nem tud mozogni, nyújtózkodni, és ez hosszú távon rossz hatással lesz a fejlődésére. Mások a bölcsőt hiűnyolják, és a kiságyat kritizálják. Így ossze meg másokkal az örömét az ember. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.