Egyéb kategória

Fogadjunk, hogy ezt az Instagram-funkciót eddig nem ismertétek!

Oké, az Instagram még nem ért a Facebook nyomába, de azért azt elismerhetjük, hogy egyre népszerűbb. Az app folyamatosan frissül, többen használják, mint Amerika teljes lakossága, és egyre több rajta az új funkció: most mutatok nektek egyet, amiről valószínűleg ti sem hallottatok még.

vous - 2017.02.03.
Fogadjunk, hogy ezt az Instagram-funkciót eddig nem ismertétek!

Az Instagram állandóan megújul, néha klassz funkciókkal (mint például a kommentek lájkolása), néha pedig olyanokkal, amiknek annyira azért nem örülünk. Ahogy a neten nézelődtem, találtam egy érdekes funkciót, amiről talán ti sem hallottatok még. Nekem teljesen új infó volt! Tudtátok, hogy az Instán létezik egy olyan lehetőség, hogy „üzenet visszavonása”? Rögtön le is teszteltem, mennyire működik!

A lényeg, hogy amikor elküldtök egy üzenetet valakinek, a szövegre hosszasan nyomjatok rá. Ekkor ugrik fel a visszavonás funkció.

Forrás:
Kerekes Vivien

Persze minél gyorsabban kell cselekedni, mert ha az adott személy elolvasta, akkor hiába radírozzátok ki, már tudni fog a dologról. A visszavonásra nyomva egyébként tényleg eltűnik a szöveg, és az sem látta már, akinek küldtem, de azért van egy aprócska bökkenő.

Tudjátok, ha valaki üzenetet küld nektek, rögtön érkezik egy értesítés a telefonotokra, amit el is olvashattok anélkül, hogy megnyitnátok az üzenetet. Na most, hiába vonjátok vissza az üzenetet, itt akkor is rögtön megjelenik, úgyhogy sajnos mégsem lehet teljesen eltüntetni a nyomokat. Hogy ennek így mi értelme? Nem igazán értem én sem, de azért jó tudni, hogy van ilyen funkció is.

szuperlatvanyos-frizurak-amikkel-ti-lehettek-az-instagram-kiralylanyai1

Szuperlátványos frizurák, amikkel ti lehettek az Instagram királylányai

Voltatok már úgy, hogy megcsináltátok a hajatokat, ami a tükörben szuperül nézett ki, viszont a képeken teljesen máshogy festett? Nyugi, nem vagytok egyedül! A menő Insta-frizurák titkára eddig mi sem jöttünk rá. Ellátogattam egy budapesti szalonba, hogy ott beavassanak a legújabb Insta-trendekbe, és készítsenek nekem egy olyan frizurát, amivel a közösségi oldalakon jó sok lájkot bezsebelhetek. Mutatom, milyen lett a végeredmény.

A tippekért IDE kattintsatok!

Ajánlott cikkek