Egyéb kategória

Nézd meg Amerika legdrágább lakását!

A tulajdonosnak olyan szomszédjai lesznek, mint például Sting - talán ezért is olyan magas Amerika legdrágább otthonának ára.

vous - 2019.02.09.
Nézd meg Amerika legdrágább lakását!

A 220 Central Park South nevű lakóház 50-53. emeletén található a lakás – reméljük, sosem romlik el a lift. A penthouse lakás négyszintes, és összesen 2230 négyzetméter a lakóterülete – írja a Curbed New York. Az épületen belül privát étterem, szórakoztató központ, fitneszterem, gyógyfürdő, kosárlabdapálya és könyvtár is található, amelyek csak a lakóknak elérhetők. 

A lakást végül Ken Griffin milliárdos üzletember vette meg 238 millió dollárért. neki nem okozhatott gondot, hiszen londoni kastélyok, és hasonló árketegóriájú luxuslakások vannak a nevén.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.