Egyéb kategória

Útjára indították a világ legnagyobb utasszállító hajóját

A 362 méter hússzú, 45 méter széles, nyolcezer utast is szállítani képes Symphony of the Seas óceánjáró megdöntötte a rekordot.

vous - 2019.01.30.
Útjára indították a világ legnagyobb utasszállító hajóját

A Symphony of the Seas a  Royal Caribbean Cruises megrendelésére készült el, az építkezéseket 2012-ben kezdték. Mostanra sikerült befejezni a monstrumot, ami 16 fedélzeti szintjén 66 ezer négyzetkilométeres felületével igazi csúcstartónak számít. A hajó a franciaországi Saint-Nazair kikötőjéből indult el, tele éttermekkel, büfékkel, medencékkel, színháztermekkel, korcsolyapályákkal, kalandparkokkal, szörfölési lehetőséget is nyújtva. 
 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: