Egyéb kategória

Csak a legbátrabbaknak! Elkészült a világ legmagasabb hídja

Ha még a szék tetején állva is rátok tör a tériszony, egy jótanács: Kína délnyugati részét inkább kerüljétek el, ha valaha is autós kirándulásra indulnátok az országban. Most nyitották meg itt ugyanis a világ legmagasabb hídját.

vous - 2017.01.02.
Csak a legbátrabbaknak! Elkészült a világ legmagasabb hídja

Biztosan ti is emlékeztek még Kínában az üveghídra, amiről csodálatos volt a kilátás, de azért mégis csak a legbátrabbak mertek végigsétálni rajta. Most hasonló építmény miatt került az ország a figyelem középpontjába, övék lett ugyanis a világ legmagasabb hídja, amit végre hivatalosan is megnyitottak a forgalom előtt.

A négysávos út 570 méter magasságban helyezkedik el, és a segítségével akár 3 órányit is spórolhatnak az autósok. A híd az ország egyik leghegyesebb vidékén található, így aki elég bátor végighajtani rajta, annak csodálatos kilátásban lehet része. Ebből a videóból most ti is kideríthetitek, milyen lenne körbenézni itt!

Objektum doboz

Na, ti élőben is megnéznétek, milyen innen a kilátás?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.