Egyéb kategória

Miközben a 101 éves Eric randizik, ti pityeregni fogtok

De az biztos, hogy a szemetek könnybe lábad majd, mert nem mindennapi, ami a 101 éves férfival történt.

vous - 2019.01.20.
Miközben a 101 éves Eric randizik, ti pityeregni fogtok

A szerelem nem ismeri a kort. A brit Channel 4 televíziós csatorna First Dates sorozatának egyik része a bizonyíték erre. Több mint 4 millióan látták már a 101 éves Eric történetét.

A 101 éves férfi 2018 karácsonyán – egy cuki, jegesmedvés karácsonyi pulcsiban – találkozott a 84 éves Normával a kamerák előtt. A találkozás előtt interjút is készítettek a férfival, aki elárulta, szívesen flörtöl és a szerelem pont olyan fontos neki, mint 80 évvel korábban, amikor még csak a huszas éveiben járt.

Eric egyébként szenzációsan fittnek és fiatalnak tűnik. Randipartnere, Norma nem is hiszi el neki, hogy 101 éves, azt hiszi, át akarja verni. A randevújukon folyamatosan nevetgélnek, az egyik sírós-nevetős rész talán az, amikor Eric a só- és borsszórót összetéveszti egy távcsővel.

A férfi egyébként kétszer volt házas, a második házastársa volt élete szerelme. Eric 80. születésnapján volt az asszony temetése, azóta egyedül él.

Eric az igaz szerelem titkát is elárulja, mi pedig meg is oszjuk veletek:

  • Forduljatok egymás felé megértéssel.
  • Ne kérdezgessetek egymástól túl sokat.
  • Bízzatok meg a párotokban.

Eric ma már a szerelem mellett inkább a partnerét keresi, akivel meg tudják osztani az életet. Szurkolunk neki, hogy megtalálja – akár Norma lesz az, akár valaki más.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.