Egyéb kategória

Ezek az emberek filmbe illően különleges képességekkel élnek

Nem kell hozzá egy fantasztikus film képzeletbeli szereplőjének lenni, hogy különleges képességeket birtokoljunk.

vous - 2019.01.08.
Ezek az emberek filmbe illően különleges képességekkel élnek

Daniel Browning hajlékonyabb, mint bárki más a világon, számos rekord fűződik a nevéhez. Mivel ötéves kora óta hajtogatja magát, kevés dolog okoz neki meglepetést vagy nehézséget. Stephen Wiltshire látása nagyon érdekes: bármilyen város pontos térképét képes lerajzolni, elég egy pillantást vetnie rá odafentről. Veronica Seider-rel jó párost alkotnának, mert neki jobb szeme van, mint egy sasna, hússzor élesebb lát az átlagembernél. Ha már a látásnál tartunk, érdemes megemlíteni Ben Underwood-ot, aki ultrahangok segítségével látott azután, hogy gyerekkorában elveszítette a szemeit. Képes volt kosárlabdázni és gördeszkázni is különleges képessége segítségével. A még tinédzser Natasha Demkina viszont röntgenszeméről lett híres, ránéz az emberekre, és valamiképpen látja, egészségesek-e a belső szerveik. Diagnosztizált már rákot és cisztát is. 

Objektum doboz

A világító ember

Gino Martino azáltal lett híres, hogy koponyája szuperkemény. Jól kihasználja ezt a képességét, mert profi birkózóvá vált. Bármit  el tud törni vagy hajlítani a koponyáján, még szögeket is, és látványos előadásokat tart. Dean Karnazes más szempontból különleges, ő a világ legkitartóbb embere, aki ötven nap alatt ötven maratont futott le – ez elképesztő. Slavisa Pajkic pedig világít. Úgy játszik az elektromossággal, hogy nem sérül meg, miközben világrekordokat ér el. Nem tudni, miért kapta az égiektől ezt a különleges képességet, de szívesen él vele. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!