Egyéb kategória

Túlélés – így vészelik át a mínuszokat a világ leghidegebb országaiban

Bár van telünk, és a mi telünk is tud fogvacogtató lenni, azért tudjuk, a magyar telek meg se közelítik azt, amit az északi népeknek kell elviselniük.

vous - 2021.01.30.
Túlélés – így vészelik át a mínuszokat a világ leghidegebb országaiban

A kulcskérdés: a praktikum. Ez egészen egyértelmű, ugyanis a divat sose mehet a védelem rovására – írja a BBC. A kanadai Jessica például 10-12 réteg ruhában vészeli át a fagyokat, ő is azt tanácsolja, felejtsük el a divatot, legyünk nagyon praktikusak. Az orosz Oleg  azért boldog, mert éjjel csak -23 fok volt, és nappal is csak – 15 van, ez náluk már javuló időnek számít. A szerb Petra szerint az is fontos, hogy ne szelfizzünk a hidegben, mert megfagyhatnak ujjaink.Neki elhisszük. Általános tanács, ha fázunk, a forró ital, forró fürdő segít illetve a mozgás. További okosság nagy hideg esetén, hogy sose álldogáljunk egy helyben illetve, hogy mérjük fel reálisan teljesítőképességünket, és ha kell, inkább forduljunk vissza, vagy el se induljunk. A házakban pedig a legjobb melegítőpárna: a saját, dédelgetett háziállatunk. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.