Egyéb kategória

Ez a téli szezon slágerkabátja! Viseljétek úgy, mint a divatinfluencerek

A jó öreg szövetkabát igazi klasszikus, sosem megy ki a divatból, de idén kicsit porosnak hat a megannyi hosszúságú és színű pufikabát mellett. A mi kedvencünk a bokáig érő paplankabát, de nagyon csípjük a csípőig érő fazonokat is. Az biztos, hogy egy hosszabb verzióban nem fogtok fázni, egy jól megválasztott színnel pedig hosszú évekig a ruhatáratok alapdarabjába fektettek be.

vous - 2019.01.03.
Ez a téli szezon slágerkabátja! Viseljétek úgy, mint a divatinfluencerek

És hogyan érdemes viselni a pufikabátot? A divatinfluencerektől lestünk el néhány példát.

Farmer + ridikül

A világ egyik legismertebb bloggere, Chiara Ferragni – akinek őszi esküvője minden képzeletet felülmúlt – egy cukorkaszínű darabot választott, imádjuk, hogy sportos hátizsák helyett ridiküllel tette nőiessé az összképet.

Objektum doboz

Egy szín, ami mindent visz

Próbáljátok ki a tetőtől talpig monokróm stílust, amit utána egyetlen ütős árnyalattal dobtok fel, ami ez esetben a kabát színe. A vörös és fekete kombináció a tél színtípusba tartozók barátja lesz, a rózsaszín és sötétkék a nyarak kedvencévé válhat. A tavasz színtípusba tartozók a drapp és korall kombinációval nem lőhetnek mellé. Az ősz típusúak pedig a khaki és narancs verzióval zsebelhetnek be újabb bókokat. És mi ez az egész színtípusosdi? Ebből és ebből a cikkből többet is megtudhattok róla.

Objektum doboz

Sportos helyett csillogós felsővel

Mi imádjuk az ilyen ötleteket! Miért ne kombinálhatnánk a sportos kabátunkat egy csillogós basic felsővel? Máris nem lesz olyan unalmas az összkép!

Objektum doboz

Szoknyával? Igen!

Persze, nem mindegy, milyennel, de szerintünk egy robosztusabb csizmát viselve belefér a dolog.

Objektum doboz

Figyeljetek a nadrág szárára!

Ennek ugyanis harmóniában kell állnia a kabát hosszával, akkor nem tűntök törpének vagy háromszor szélesebbnek annál, mint amilyenek valójában vagytok. Minél rövidebb a kabát, annál bővebb lehet a nadrág szára. Minél hosszabb a kabát, annál inkább érdemes szűkíteni a szárat.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek