Egyéb kategória

Hasznosítsátok újra a kinőtt gyerekruhákat

Egy kisgyerekes családban a kicsik folyton kinövik a ruháikat, amik sokszor a padláson vagy szemétben végzik. A már nem használt gyerekruháknak ennél sokkal jobb helyet is találhattok, és csökkenthetitek kiadásaitokat, óvhatjátok a környezetet.

vous - 2021.03.24.
Hasznosítsátok újra a kinőtt gyerekruhákat

A gyerekek gyorsan kinövik a ruháikat, és állandóan újakra van szükségük. Az Eco-Age pénztárcakímélő és fenntartható tippeket javasolt a problémára.

Mi legyen a kinőtt gyerekruhák sorsa?

  • Továbbajándékozás: a családban, baráti körben biztosan van a gyerekeiteknél kisebb gyerkőc, akinek oda tudjátok adni a jó állapotú, kinőtt ruhákat.
  • Facebook csoport: a facebookon sok olyan csoport van, ahol gyerekruhákat csereberélnek, csak keressetek egyet a közeletekben.
  • Adomány: jótékony szervezetnek is adományozhatjátok a gyerekruhákat.
  • Ruhabörze: keressetek egy ruhabörzét, ahol régi-új cuccokra lelhettek.
  • Újrafelhasználás: ha kreatív szülők vagytok, akkor a kinőtt ruhákat újra felhasználhatjátok, átalakíthatjátok. Például a régi kis farmerből varrhattok egy édes plüssállatot.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.