Egyéb kategória

Hamarosan oltár elé áll Kyle Jenner és Travis Scott!

Úgy tűnik a két sztár végre rászánja magát, hogy összekössék az életüket hivatalosan is, miután megszületett első közös gyermekük, Stormi.

vous - 2018.12.21.
Hamarosan oltár elé áll Kyle Jenner és Travis Scott!

Kylie és Travis kapcsolata csupán 2017 áprilisában indult, ám annál hamarabb lett valóban komoly. Olyannyira, hogy Kylie szinte azonnal teherbe is esett, és idén februárban megszületett közös kislányok, Stormi. Az emberek először hihetetlenkedve fogadták a pár kapcsolatát, ám úgy tűnik, a pár szerelmesebb mint valaha, hiszen Travis a Rolling Stone magazinnak adott interjújában nemrég elmondta, hogy hamarosan feleségül veszi Kylie-t.

“”Eljutottam arra a pontra, amikor képes vagyok kimondani: Szükségem van Kylie-ra ahhoz, hogy rendesen működjek. Ő az igazi! Hamarosan összeházasodunk, addig pedig kicsit össze kell szednem magam, mert ütős lánykérést tervezek.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.