Egyéb kategória

Hamarosan oltár elé áll Kyle Jenner és Travis Scott!

Úgy tűnik a két sztár végre rászánja magát, hogy összekössék az életüket hivatalosan is, miután megszületett első közös gyermekük, Stormi.

vous - 2018.12.21.
Hamarosan oltár elé áll Kyle Jenner és Travis Scott!

Kylie és Travis kapcsolata csupán 2017 áprilisában indult, ám annál hamarabb lett valóban komoly. Olyannyira, hogy Kylie szinte azonnal teherbe is esett, és idén februárban megszületett közös kislányok, Stormi. Az emberek először hihetetlenkedve fogadták a pár kapcsolatát, ám úgy tűnik, a pár szerelmesebb mint valaha, hiszen Travis a Rolling Stone magazinnak adott interjújában nemrég elmondta, hogy hamarosan feleségül veszi Kylie-t.

“”Eljutottam arra a pontra, amikor képes vagyok kimondani: Szükségem van Kylie-ra ahhoz, hogy rendesen működjek. Ő az igazi! Hamarosan összeházasodunk, addig pedig kicsit össze kell szednem magam, mert ütős lánykérést tervezek.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.