Egyéb kategória

Bella Hadid vallomása számos negatív kommentet kapott

Bella Hadid a hónap elején posztolt videót, melyben elmondja, hogy milyen jól érzi magát a bőrében. A kommentelők azonban nem értenek egyet.

vous - 2018.12.20.
Bella Hadid vallomása számos negatív kommentet kapott

A negatív megjegyzések röviddel azután kezdtek záporozni, hogy a Love magazin videót posztolt, melyben a 22 éves modell egybefürdőruhákat visel, amelyek kiemelik csontos alakját, miközben a lány az önfogadásról beszél.

Objektum doboz

"Felnőtté válásom során nem voltam a legmagabiztosabb ember" – mondta a klipben. "Mindig is keresésben voltam, úgyhogy azt hiszem, a legutóbbi időben, az elmúlt két évben voltam a legboldogabb, amikor az egészségem tökéletes volt, és mellettem volt a szerelmem is. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, és nem keresem, kinek kellene lennem mások szerint”.

Azonban néhány felhasználó kifogásolta Hadid üzenetét, és kétségbe vonta, hogy egészséges lenne, amikor úgy néz ki, mint egy csontkollekció. 

"Nagyon szomorú, ahogyan az önsimeretről beszél, miközben csontsovány" – írta az egyik kommentelő. A modellipar barbár és undorító a  maga szépségszabványaival.

Egy másik kommentelő azt írta, hogy a videó "rendkívül egészségtelen üzenetet küld a fiatal lányoknak.

A negatív megjegyzések ellenére volt, aki megvédte Hadidot, azt írva, hogy bárhogyan is nézzen ki valaki, a kritika sosem jó módszer.
 

Ajánlott cikkek