Egyéb kategória

Véget ért a Korhatáros szerelem második évada!

Mostanában igencsak fellendülőben vannak a magyar filmes és sorozatos produkciók, hiszen sorra jelennek meg a sikeresebbnél sikeresebb alkotások. A minőség abszolút felfelé megy, ez pedig abszolút pozitív. Az egyik legsikeresebb magyar sorozat, a Korhatáros szerelem már a második évadát élte meg.

vous - 2018.12.17.
Véget ért a Korhatáros szerelem második évada!

A Korhatáros szerelem egy harmincas éveiben járó, háromgyerekes anyukáról szól, aki beleszeret egy nála 15 évvel fiatalabb fiúba, itt kezdődnek a bonyodalmak. A sorozat igen sikeres lett, rengeteg rajongót szerzett, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy már a második évad ment le a televízióban. A főszereplő Kovács Patríciát eddig leginkább a színház rajongók ismerhették, ám mindenki nagy örömére most a tv képernyőjén is megmutathatta tehetségét. A sorozat befejtével kapcsolatban a következőket osztotta meg a rajongókkal az Instagram profilján:

“Ma este befejeződik a Korhatáros szerelem… Az elmúlt 2 évben nagyon sokat kaptam ettől a sorozattól. Feltétlen bizalmat, lehetőséget, nagyon sok szakmai tanulást, de ami a legfontosabb, hogy fantasztikus kollégákat. Rengeteget köszönhetek minden stábtagnak, akik segítették a munkámat nap, mint nap. Rájuk gondolok ma, amikor itt a záróepizód. Nélkülük nem tudtam volna végigcsinálni. Egyelőre Eszter története itt ma este befejeződik, de bízom benne, hogy nem véglegesen.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek