Egyéb kategória

Hailey Baldwin Instagram profilján keresztül akadt ki az utálkozókra!

Hailey Baldwin, vagyis hivatalosan mostmár Hailey Bieber az utóbbi időben valószínűleg rengeteg rossz indulatú megjegyzést kaphatott, hála Justin Bieberrel kötött házasságának. A szőke modell úgy tűnik megelégelte a sok utálatot, és most nyíltan kiosztotta azokat, akik gyűlöletet közvetítenek felé.

vous - 2018.12.10.
Hailey Baldwin Instagram profilján keresztül akadt ki az utálkozókra!

Hailey és Justin hirtelen újra egymásra találása, eljegyzése majd nem sokkal később házassága felrobbantotta az internetet, és már számítani lehetett arra, hogy a fanatikus Justin rajongók le fogják támadni a gyűlöletükkel a szőke szépséget. Nem is lett ez másképp, ám Hailey kiállt magáért, és egy hosszú Instagram sztoriban kifejtette a véleményét:

Objektum doboz

“Nehéz az embernek a pozitivitásra fókuszálnia, amikor minden egyes alkalommal, amikor megnyitja az Instagramot, valaki a munkája, a magánélete vagy az életében jelen lévő egyébként pozitív jellegű dolgok miatt zaklatja. Nem hiszem, hogy olyan életet kellene élnünk, ahol az ember idegenek véleményére ad, akik olyan dolgokba ütik bele az orrukat, amihez nincs is semmi közük. Visszább kéne vennünk és realizálni magunkban, hogy több szeretetet és bátorítást kellene továbbadnunk másoknak, ahelyett, hogy folyton elcsüggesztjük őket és ítélkezünk felettük.” – írta a modell, aki szerint a képmegosztó oldal rengeteg negativitást ad számára.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.