Egyéb kategória

Hailey Baldwin Instagram profilján keresztül akadt ki az utálkozókra!

Hailey Baldwin, vagyis hivatalosan mostmár Hailey Bieber az utóbbi időben valószínűleg rengeteg rossz indulatú megjegyzést kaphatott, hála Justin Bieberrel kötött házasságának. A szőke modell úgy tűnik megelégelte a sok utálatot, és most nyíltan kiosztotta azokat, akik gyűlöletet közvetítenek felé.

vous - 2018.12.10.
Hailey Baldwin Instagram profilján keresztül akadt ki az utálkozókra!

Hailey és Justin hirtelen újra egymásra találása, eljegyzése majd nem sokkal később házassága felrobbantotta az internetet, és már számítani lehetett arra, hogy a fanatikus Justin rajongók le fogják támadni a gyűlöletükkel a szőke szépséget. Nem is lett ez másképp, ám Hailey kiállt magáért, és egy hosszú Instagram sztoriban kifejtette a véleményét:

Objektum doboz

“Nehéz az embernek a pozitivitásra fókuszálnia, amikor minden egyes alkalommal, amikor megnyitja az Instagramot, valaki a munkája, a magánélete vagy az életében jelen lévő egyébként pozitív jellegű dolgok miatt zaklatja. Nem hiszem, hogy olyan életet kellene élnünk, ahol az ember idegenek véleményére ad, akik olyan dolgokba ütik bele az orrukat, amihez nincs is semmi közük. Visszább kéne vennünk és realizálni magunkban, hogy több szeretetet és bátorítást kellene továbbadnunk másoknak, ahelyett, hogy folyton elcsüggesztjük őket és ítélkezünk felettük.” – írta a modell, aki szerint a képmegosztó oldal rengeteg negativitást ad számára.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: