Egyéb kategória

A királynő szerint butaság a protokoll

Sok cikket olvasni arról, hogy ki, hogyan szegte meg a királyi protokollt, de ezt olykor-olykor maga a királynő is megteszi.

vous - 2018.12.05.
A királynő szerint butaság a protokoll

Michelle Obama, akinek most jelenik meg a könyve, egy közelmúltban adott interjúban II. Erzsébettel való találkozásáról is mesélt. Mint elmondta, a királynő sokkal lazább, mint ahogy azt a nagyközönség gondolja. Egyszer azt mondta az egykori first ladynek, hogy ne aggódjon túlságosan a viselkedési kódexek miatt, mert "butaság az egész".

Objektum doboz

Michelle Obama 2009-ben és 2016-ban is találkozott a királynővel, és úgy érezte, igazán túlterhelő az ilyen nagy találkozással járó etikettet észben tartani. A királynő viszont nagyon könnyed volt, és világossá tette, hogy nem reked meg minden, nehézkes hagyományban.

Objektum doboz

"Csupa protokollelőírástól zsongott a fejem, minthogy „Ne menj le a lépcsőn, ne érints meg senki”, mire a királyné anyit mond: ’Csak menj be, ülj le bárhová ".

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!