Egyéb kategória

Kourtney Kardashian bevásárolt karácsonyra: online, bikiniben

Azt hittétek, hogy vége a bikiniszezonnak? Nos, nálunk minden kétséget kizáróan, de a világ más tájain most is nyár van. S még mi abban reménykedünk, hogy havazni fog a következő hetekben, no és persze az ünnepek alatt is, addig mások a medence mellett napozva írják az ajándéklistájukat. Mint például Kourtney Kardashian, aki így vásárolt be karácsonyra: online, bikiniben.

vous - 2018.12.03.
Kourtney Kardashian bevásárolt karácsonyra: online, bikiniben

Egy leopárdmintás bikiniben napozott a minap Kourtney Kardashian a medence mellett. Ölében egy laptoppal – a bennfentesek szerint elkezdte a karácsonyi bevásárlást. Persze így kevésbé stresszes, hiszen nincs tömeg, nincs kapkodás, mér csak egy koktél hiányzik, ami minden bizonnyal hamarosan meg is érkezik.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.