Egyéb kategória

6 dolog, amit Meghan Markle nagyon tud a stílusról

Meghan Markle népszerűsége idén biztosan túlszárnyalta Katalin hercegnéjét – legalábbis, ami a netes kereséseket illeti. Sokkal többen érdeklődtek a színésznőből lett hercegné iránt. Nem véletlen: idén májusban ment hozzá Harry herceghez, nemrég pedig bejelentették, hogy első gyermeküket várják. Meghan Markle-től sok mindent tanulhatnánk a feminizmusról, a nők jogairól, a sztársághoz való hozzáállásról, de mi ez alkalommal a stílusát elemezzük, mert sok szempontból követhető számunkra is.

vous - 2018.11.27.
6 dolog, amit Meghan Markle nagyon tud a stílusról

1. Legyen egy tökéletes blézeretek!

Vagy több… de egy mindenképp! Meghan Markle szívesen visel blézert blúz vagy ruha fölé is. Van, hogy nem is bújik bele, csak a vállára teríti. Nekünk tetszik ez a fajta laza elegancia.

Objektum doboz

2. Dobjátok fel a kis feketét – övvel!

Kis fekete helyett lehet kis kék vagy kis fehér ruha is – teljesen mindegy. Különlegesebb lesz az összkép, ha a ruhával egyező színű, vékony bőrövvel hangsúlyozzátok a derekatokat. 

Objektum doboz

3. Támogassátok a fenntarható divatot

A fenntarthatóság és környezettudatos öltözködés nem azt jelenti, hogy tetőtől talpig tervezői ruhát viseltek, és addig hordjátok, amíg le nem foszlik rólatok. A fenntarthatóságba belefér a használt ruhák viselése, amelyet nem csak turkálóban tudtok beszerezni.

meghan markle

Meghan Markle épp csodát tesz a fenntartható és etikus divattal

Livia Firth, Emma Watson, Cate Blanchett, Stella McCartney után most már Meghan Markle is rengeteget tett a fenntartható divatért. Harry herceg és felesége diplomáciai körúton vesznek részt Ausztráliában és Új-Zélandon. Meghan Markle pedig úgy döntött, a legtöbb ruháját fenntartható és etikus tervezőtől választja. Nem véletlen, hogy egyre többen beszélnek a Meghan Markle effektről >>>

4. Hercegné nadrágban – ne féljetek a széles nadrágszártól

Marlene Dietrich hatása legalább olyan nagy volt a divatra, mint a filmművészetre. A színésznő az 1930-as és 1940-es években rendszeresen viselt magas derekú, az ülepénél feszülő, de bő szárú női nadrágot. A puha, szép esésű anyagból készült ruhadarab szára a boka alá ért. A Marlene-nadrág igazi klasszikus >>>

Meghan Markle szereti az elegáns ceruzanadrágot is, de a bő szárú Marlene-nadrág is csodásan áll rajta. A magas, vékony nők nagy barátja ez a fazon, de magas sarkúval alacsony hölgyek is viselhetik.

Objektum doboz

5. Legyen egy tökéletes magas sarkú cipőtök

Katalin hercegné megtanította a világnak, mekkora jelentőssége van a nude magas sarkúnak, amely gyönyörűen nyújtja a lábakat és optikailag karcsúsít. Meghan Markle viszont azt tanítja meg velünk, hogy a nude mellett is van élet: a sötétkék, a sötétzöld vagy a sötétbarna cipő is megfelelő lehet, ha illik a szetthez. Mi egyébként azt javasoljuk, a nude mellé szerezzétek be a jolly joker sötét kéket is. Imádni fogjátok ezt a két kihasználható darabot.

Objektum doboz

6. Valami bő, valami szűk – kövessétek ezt a szabályt!

Klasszikus öltözködési szabály az, amit Meghan Markle is követ. A hercegné kifejezetten ügyel arra, hogy ha bő blúzt visel, akkor skinny nadrágot vagy farmert vegyen fel hozzá. A szűk felsőhöz szívesen visel tányérszoknyát. Nem minden esetben ennyire látható a különbség a szűk és a bő darabok között, de megfigyelhető ez a játék szinte valamennyi összeállításán.

Objektum doboz

Harry herceg Meghan Markle esküvő

Mindenki Meghan Markle ruhájáról beszél, de mit mond 2 magyar menyasszonyiruha-tervező?

Ma már pontosan tudjuk, milyen ruhát viselt Meghan Markle az év esküvőjén. Harry herceg feleségének ruháját Clare Keller brit divattervező, a francia Givenchy divatház vezető tervezője álmodta meg. A ruha sokak véleménye szerint túl egyszerű, mások díjazzák az egyszerű, de nagyszerű irányvonalat. A megosztó darabról szakembereket is megkérdeztem: milyen hatással lesz Meghan Markle ruhája az esküvői divatra, mit üzen a magyar menyasszonyoknak? Két magyar menyasszonyiruha-tervező válaszolt >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.