Egyéb kategória

A Trónok harca sztárjáról azt állítja egy modell, hogy vele csalta feleségét

Meglepő hírek röppentek szárnyra a népszerű színész, Kit Haringtonról. Felesége és ő hatalmas álompárnak számítanak világszerte, így mindenkit meglepett a hír, miszerint Kit megcsalta gyönyörű feleségét.

vous - 2018.11.27.
A Trónok harca sztárjáról azt állítja egy modell, hogy vele csalta feleségét

Az orosz modell, Olga Vlaslova állítása szerint a Trónok harca népszerű színésze, Kit Harington és ő igen szenvedélyes kapcsolatba keveredtek nem egyszer. Elmondása szerint Kit Harington és felesége Rose Lslie házassága előtt, és után is nem egyszer ágyba bújtak, melyről pedig még felvételek is készültek, amelyeket a modell közzé is tett, hogy alátámassza állítását. Kit Harington sajtóképviselője természetesen tagadja az események megtörténtének mivoltát:

“Ezek az állítások teljesen valótlanok. Kit soha nem járt Luxemburgban és soha nem találkozott Olga Vlaslovával.”

Az, hogy ki mond igazat, nehéz eldönteni, hiszen ha Kit elismerné a kalandot, az valószínűleg házasságába kerülne. Másik kérdés, hogy vajon az orosz modell nemcsak a hírnére és a figyelemre vágyik-e csak?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.