Egyéb kategória

Miért dolgozzunk drága ruhákban otthon is?

A twitterezők hamar visszavágtak a Wall Street Journal-ban megjelent cikkre, mely szerint nem lenne szabad szabadidőruhában dolgoznunk otthonról sem. 

vous - 2018.11.26.
Miért dolgozzunk drága ruhákban otthon is?

Nemrégiben jelent meg az a cikk, melyben a szerző amellett érvel, hogy öltözzünk fel elegánsan az otthoni munkához is, azért, hogy jobban tudjunk koncentrálni és feladatorientáltak maradjunk. Javaslatot is tesz arra, hogy mit viseljünk, a 125 dolláros pulcsitól a 645 dolláros papucscipőig, az olvasóknál azonban a 3100 dolláros Prada táska verte ki igazán a biztosítékot.

laptop home office

Forrás:
unsplash.com/Laurent Peignault

A felvetés több ezer mémet és véleményt generált, például ilyeneket:

„Igen, mindenképp viseljünk dizájnertáskát, míg kimegyünk a konyhába ebédet főzni.”

„Egyetértek. A tréningruha túl hivatalos. Én nem is viselek mást, mint egy takarót”.

„Ez csak a józan paraszti ész. Ha nem viselek frissen vasalt öltönyt, zsebórát, csokornyakkendőt, díszzsebkendőt, elegáns inget, bőrmellényt, parfümöt, és a legfényesebb monklimat, ugyan, hogyan is mondhatnám, hogy dolgozom?”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!