Egyéb kategória

Tortát nyomott felesége képébe Justin Bieber

Hailey Baldwin, vagyis most már hivatalosan Hailey Bieber a napokban ünnepelte 22. születésnapját, ezt pedig először töltötte együtt újdonsült férfjével és családjával.

vous - 2018.11.24.
Tortát nyomott felesége képébe Justin Bieber

Az elmúlt időben sokat kellett különlennie az ifjú házaspárnak, ám most nem csak a Hálaadást, de Hailey 22. születésnapját is meghitt családi körben töltötték. A fiatalok valószínűleg először voltak együtt közösen családjaikkal az esküvő óta, így ezek a napok nagyon sokat jelenthetett nekik. Az este egyik fénypontja azonban az volt, amikor Justin egyszercsak egy hatalmas tortát nyomott felesége arcába, így kivánva neki boldog születésnapot. Hailey természetesen cseppet sem sértődött meg, hiszen hatalmas nevetésben tört ki, utána pedig még egy extra cuki csókot is váltottak egymással, amitől Justin is tortás lett.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: