Egyéb kategória

Tudjátok mi a különbség a vegán, a tiszta és a nem állatokon tesztelt termékek közt?

A nem állatokon tesztelt termékek vegánok? A vegán szépségápolási termékek tiszták? Kíváncsiak vagytok mit jelent ez a három kifejezés a szépségápolásban, és miben különböznek?

vous - 2018.11.24.
Tudjátok mi a különbség a vegán, a tiszta és a nem állatokon tesztelt termékek közt?

Az Eco-Age szerzője segítségével tisztázhatjátok a vegán, a tiszta és a nem állatokon tesztelt szépségápolási termékek fogalmát.

Vegán

Ha vegán termékről beszélünk, akkor az a termék teljesen elkülönül a természetes és szerves vagy fenntartható összetevőktől. A vegán minősítések kizárólag az állati termékek és melléktermékek kezelésére és felhasználására összpontosítanak a szépségápolás alkotóelemeiben. A vegán tanúsítvány biztosít titeket arról, hogy szépségápolási terméket és összes összetevőjét semmilyen módon nem tesztelték állatokon, és nem származtak élő vagy elhullott állatok melléktermékeiből.

Nem állatokon tesztelt szépségápolási termék

A fogyasztó számára biztosítékot nyújt, hogy a szépségápolási terméket és összetevőit semmilyen módon nem tesztelték az állatokon a termék előállítása során. Ez csak az állatkísérletekre vonatkozik, szintetikus vagy káros vegyszereket használhattak a termék előállítása során.

Tiszta termékek

Ebbe a kategóriába tartoznak a természetes és az ökológiailag hitelesített termékek. A kategória magában foglalja, hogy ezeket a termékeket sem tesztelik állatokon, így megvásárlásukkal nemcsak a környezetnek, hanem az állatoknak is jót tesztek. Azt azonban nem garantálja, hogy a termék vegán is egyben.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.