Egyéb kategória

Tudjátok mi a különbség a vegán, a tiszta és a nem állatokon tesztelt termékek közt?

A nem állatokon tesztelt termékek vegánok? A vegán szépségápolási termékek tiszták? Kíváncsiak vagytok mit jelent ez a három kifejezés a szépségápolásban, és miben különböznek?

vous - 2018.11.24.
Tudjátok mi a különbség a vegán, a tiszta és a nem állatokon tesztelt termékek közt?

Az Eco-Age szerzője segítségével tisztázhatjátok a vegán, a tiszta és a nem állatokon tesztelt szépségápolási termékek fogalmát.

Vegán

Ha vegán termékről beszélünk, akkor az a termék teljesen elkülönül a természetes és szerves vagy fenntartható összetevőktől. A vegán minősítések kizárólag az állati termékek és melléktermékek kezelésére és felhasználására összpontosítanak a szépségápolás alkotóelemeiben. A vegán tanúsítvány biztosít titeket arról, hogy szépségápolási terméket és összes összetevőjét semmilyen módon nem tesztelték állatokon, és nem származtak élő vagy elhullott állatok melléktermékeiből.

Nem állatokon tesztelt szépségápolási termék

A fogyasztó számára biztosítékot nyújt, hogy a szépségápolási terméket és összetevőit semmilyen módon nem tesztelték az állatokon a termék előállítása során. Ez csak az állatkísérletekre vonatkozik, szintetikus vagy káros vegyszereket használhattak a termék előállítása során.

Tiszta termékek

Ebbe a kategóriába tartoznak a természetes és az ökológiailag hitelesített termékek. A kategória magában foglalja, hogy ezeket a termékeket sem tesztelik állatokon, így megvásárlásukkal nemcsak a környezetnek, hanem az állatoknak is jót tesztek. Azt azonban nem garantálja, hogy a termék vegán is egyben.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek