Egyéb kategória

Trükkök, amiktől otthonotokat mindig friss illat tölti be

Van valami különleges az otthon illatában. Ahhoz, hogy lakásotokat mindig friss, tiszta illat járja át, először szabaduljatok meg a rossz szagoktól, mint a mosogató szaga. Ezután készítsétek el saját, házi illatosítóitokat.

vous - 2018.11.17.
Trükkök, amiktől otthonotokat mindig friss illat tölti be

Próbáljátok ki a Good Housekeeping laboratóriumi munkatársának ötleteit, és teremtsétek meg otthonotok illatát.

A bekuckózós, hűvös szezon illatai:

  • Párolás: lassú tűzön egy kis serpenyőben párolhatok citrusféléket, gyógynövényeket, például levendulát, mentát. Az edényből felszálló gőz édes illatot varázsol otthonotokba.
  • Befőttesüveg: egy befőttesüveg, néhány fahéjrúd, szárított narancs vagy alma, és kész is a házilag elkészíthető, természetes illatosítótok, amit akár ajándékba is készíthettek.
  • Mosogató: öntsetek a mosogatóba citromos vizet, öblítsétek át vele. Ha a szag továbbra is fennáll, öntsetek egy fél csésze szódabikarbónát meleg vízbe, és ezzel mossátok át.
  • Illatos gyertyák: tegyetek illatos gyertyát a szekrénybe a ruhák mellé, nem kell meggyújtanotok, a ruhák mégis átveszik az illatát.
  • Szobanövények: tisztítják a levegőt.
  • Süssetek: nincs is finomabb illat, mint a frissen sült sütemények illata. A sütőben készülő finomságok illatát az egész lakásban érezhetitek. Ez még egy ok arra, hogy többször süssetek.
  • Tiszta ruhák: a frissen mosott ruhákat is kiteríthetitek a lakásban, hiszen jó illatot árasztanak.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: