Egyéb kategória

Egy tuti tipp, amivel sokáig illatos marad a fürdőszoba!

Ahol a vécé van, az kényes terep a lakásban. Ti is mindig próbáljátok frissen és tisztán tartani, de nem mindig sikerül? Vagy legalábbis csak kis ideig marad jó illat odabent, igaz? Most hoztunk egy remek tippet annak érdekében, hogy hosszú távon is jó illat legyen a WC környékén!

vous - 2016.08.08.
Egy tuti tipp, amivel sokáig illatos marad a fürdőszoba!

Légfrissítők, nyomós, WC-be akasztós, utántöltős vagy a tartályba önthetős illatosítók… és még sorolhatnánk, hogy manapság már hányféle megoldást kínálnak a gyártók a fürdőszobák és vécék illatosításának érdekében. 

A legtöbb ilyen módszer azonban egy kis ideig talán beválik, de hosszú távon valahogy mégsem nyújt valódi megoldást. Ám most hoztunk nektek egy olcsó, de hatásos módszert annak érdekében, hogy friss és természetes illat legyen a WC körül egy vagy akár több napon keresztül, anélkül hogy különösebb erőfeszítést igényelne.

Forrás:
Pixabay

Ez a megoldás pedig az illóolaj! Nem kell mást tennetek, mint öt csepp frissítő illatú olajat csepegtetni a WC-papír-guriga belsejébe, majd azt a tartójába helyezni. A kartonpapír magába szívja az illatot, és hosszú időn át nyújt frissességet a fürdőszobában!

A karton átázik kissé, így a WC-papír utolsó néhány szelete is magába szívja az illatot, ennek következtében pedig még hatásosabb a módszer. De arra vigyázzunk, hogy ezeket a lapokat inkább majd ne használjuk el! 

A Popsugar szerint mivel a papírt időnként forgatjuk, ez fokozza a hatékonyságot! Ezenkívül pluszpozitívum, hogy olyan illatot választhattok, amilyet csak szeretnétek, de a legjobb, ha a természetesek közül válogattok, például rozmaring, levendula vagy vanília. 

Azonban mint mindennek, ennek is lehetnek negatívumai, amiket ki kell tapasztalni! Egyes emberek bőrén ugyanis némely illatok irritációt okozhatnak, úgyhogy jól meg kell fontolni, hogy milyet választotok!

Próbáljátok ki ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.