Egyéb kategória

A Victoria’s Secret modellválasztásával sokan nem értenek egyet

A Victoria’s Secret marketingvezetőjének nyilatkozata sokakat felháborított.

vous - 2018.11.12.
A Victoria’s Secret modellválasztásával sokan nem értenek egyet

A Victoria's Secret anyavállalatának marketingvezetője, Ed Razek a Vogue-nak úgy nyilatkozott, hogy a márka nem foglalkoztat transznemű és plus size modelleket divatbemutatóján. Razek valószínűleg nem gondolta, hogy nyilatkozatával ekkora port kavar, ugyanis Kylie Jenner és Rihanna is kiállt a transznemű modellek mellett.

Objektum doboz

Rihanna lájkolt egy, Razek észrevételeivel beszédét kritizáló Instagram-hozzászólást, amely az ő márkáját, a Fenty x Savage-et dicsérte rugalmas modellválasztása miatt. A rajongók egyébként is sokat dicsérték Rihannát idén ősszel, amikor igen változatos külsejű modellek léptek a kifutójára márkájának, a Fenty x Savage-nek a bemutatóján, a New York Fashion Week-en. Itt láthattuk többek között a terhes Slick Woodsot is, aki a bemutatóról egyenesen a szülőszobára sietett.

És úgy tűnik, Rihanna nem ért egyet a fehérneműóriás álláspontjával a transzszexuális és plus size modellek alkalmazásával – pontosabban nem alkalmazásával kapcsolatban. A kommentháború után Razek hivatalos közleményben kért elnézést a megjegyzéseiért a Victoria's Secret közösségi oldalán.

Ajánlott cikkek