Egyéb kategória

Lisztmentes gofri kókuszosan, zabpehellyel

A gofrisütőt sokkal ritkábban használjuk, mint amennyire lehetne, pedig pofonegyszerű és egészséges, kívül roppanós, belül puha, nagyon illatos kis gofrikat készíthetünk, ami reggelire, uzsonnának is mennyei. Alig van benne cukor, lisztet nem is látott, mégis csábítóan finom, imádjuk!

vous - 2018.11.03.
Lisztmentes gofri kókuszosan, zabpehellyel

Zabpehellyel és kókuszreszelékkel tökéletesen kiváltható a liszt ebben a könnyű és istenien illatos, ropogós külsejű, puha belsejű gofriban, ami egy késes robotgépben pár perc alatt összeállítható. A sütés sem tart hosszú ideig, és kókuszkedvelőknek kifejezetten kötelező, mert tényleg isteni finom.

A tésztát nem kell pihentetni, a kisütött gofri a hűtőben 2-3 napig eltartható, a fagyasztóban 3 hónapig jól elvan, és kenyérpirítóban pikk-pakk felfrissíthető, ráadásul gluténmentes és diétás étrendbe is beilleszthető, persze attól függően, milyen feltéttel fogyasztjuk. Szerintünk el fog fogyni elsőre ez az adag, mert isteni finom!

A hozzávalókat és az elkészítést ITT tudjátok megnézni!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.