Egyéb kategória

Kapcsolatuk elején Justin Timberlake más nőkkel is találkozgatott Jessica Biel mellett

Az egyértelmű, hogy ma már Jessica Biel és Justin Timberlake az egyik legszebb és legszilárdabb párja Hollywoodban, ám a legutóbbi nyilatkozatok alapján ez kapcsolatuk legelején még egyáltalán nem volt így.

vous - 2018.11.01.
Kapcsolatuk elején Justin Timberlake más nőkkel is találkozgatott Jessica Biel mellett

Timberlake nem igen beszél magánéletéről, sőt, szinte semmit nem tudunk róla, hiszen alig mond valamit. Ám legújabb könyve érdekes információkat tartogat, többek között őszintén mesélt Jessica Biellel való kapcsolatáról is:

Objektum doboz

“Amikor megismerkedtem Jesszel, egyértelmű volt számomra, hogy mennyire gyönyörű, ennek ellenére mindketten találkozgattunk másokkal is, valószínűleg így próbáltuk megmenteni magunkat a csalódástól. Beletelt némi időbe,, amire képesek voltunk bevallani önmagunknak, hogy mennyire nagyon odavagyunk egymásért.”

Írja Justin, aki ráadásul még azt is bevallja írásában, hogy annak idején még a színésznő számát is félt elkérni. Ma már egyértelműen Jessica a legfontosabb személy az énekes-színész életében, természetes közös gyermekük, Silas mellett.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: