Egyéb kategória

Jaj ne! Karib-tenger kalózai Johnny Depp nélkül?!

Megdöbbentő bejelentést tett a Disney a Karib-tenger kalózai folytatásával kapcsolatban. Úgy tűnik, Jack Sparrow, vagyis Johnny Depp nélkül akarják folytatni a népszerű franchise-t, annak ellenére, hogy Depp karaktere tette népszerűvé a filmeket!

vous - 2018.10.29.
Jaj ne! Karib-tenger kalózai Johnny Depp nélkül?!

Ki ne imádná a Karib-tenger kalózait, és legfőképpen a Johnny Depp által megformált karaktert, Jack Sparrow kapitányt? Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Sparrow karaktere a fő érv, amiért annyira imádják a filmeket, amivel szó szerint kultuszt teremtett a színész. A Karib-tenger kalózai forgatókönyvírója, Stuart Beattie azonban meglepő nyilatkozatot tett, és azt javasolta a stúdiónak, hogy írják ki Depp karakterét a franchise-ból. 

“Nyilvánvalóan Johnny Depp magáévá tette Jack Sparrow karakterét, hiszen világszerte imádják őt a gyerekek a karakternek köszönhetően, ennek pedig végtelenül örülök. Úgy gondolom, Jack Sparrow az ő öröksége a világnak.” – nyilatkozta Beattie.

Objektum doboz

A döntéshez valószínűleg köze lehet Depp magánéleti problémáihoz, ám kérdés, hogy Jack Sparrow eltávolítása után mennyien lesznek kíváncsiak a széria folytatására?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.