Egyéb kategória

Karácsonyi csoda: Johnny Depp ismét meglepte a beteg gyerekeket a kórházban

Johnny Depp szívének különösen kedves az a londoni kórház, ahol lányát, Lily-Rose-t sikeresen kezelték veseelégtelenséggel 2007-ben. A színész most karácsony alkalmából Jack Sparrow kapitánynak öltözve lepte meg az ottani beteg gyerekeket. Megint.

vous - 2016.12.10.
Karácsonyi csoda: Johnny Depp ismét meglepte a beteg gyerekeket a kórházban

Johnny Depp ugyanis nem először bújt kalózjelmezbe, hogy örömet okozzon beteg gyerekeknek: két kislányt már meglepett Jack Sparrow-nak öltözve a kórházban.

Jack Sparrow

Így örülnek a beteg kislányok Johnny Deppnek

A két kislány már izgatottan sétált a kórház folyosóján, de erre a meglepetésre biztosan nem számítottak. Maga Jack Sparrow várta őket a teremben. Gondolom, mondanom sem kell, hogy örömkönnyekből és levakarhatatlan vigyorgásból nem volt hiány. Csak a szavakból…

A videót IDE kattintva megnézhetitek.

December 9-én azonban újra magára öltötte a legendás jelmezt, hogy karácsony alkalmából meglátogassa a beteg gyerekeket a londoni Great Ormond utcai gyermekkórházban – írja a Daily Mail. Igaz, a kisebbek nem tudták, milyen különleges vendégük van, de a nagyobbak felismerték, hogy maga Johnny Depp lepte meg őket. Most már, azt hiszem, hivatalosan is kijelenthetjük: Jack Sparrow-nál nincs kedvesebb kalóz!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek