Egyéb kategória

Ed Sheehan Budapest jön!

Rajongók hada csattant fel valószínűleg kis hazánkban, mikor nemrég kiderült, hogy Ed Sheeran jövő nyáron végre Magyarországra érkezik az egyik legnagyobb fesztivál keretein belül! A jegyünkre érdemes már most lecsapni, ugyanis rekord gyorsasággal fogynak!

vous - 2018.10.26.
Ed Sheehan Budapest jön!

Pontosan egy napja lehet jegyet vásárolni a jövő augusztusi Ed Sheeran koncertre, amire már most elképesztő nagy az érdeklődés.

Objektum doboz

Miután az énekes szeptember végén bejelentette a legújabb koncertturnéját, azonnal feltűnt, hogy mindössze két fesztivált említ benne, amiből az egyik hazánk legnagyobb fesztiválja, ami Budapesten kerül minden évben megrendezésre. Az érdekesség, hogy tegnap, vagyis október 25-e, délelőtt 10 órától lehet jegyet kapni a koncertre, ráadásul az első 5 ezer darabhoz early bird áron juthatunk hozzá, azonban csak limitált mennyiségű napijegyet tud a fesztivál eladni Sheeran koncertjére. Tehát ha valaki nem heti bérletet akar venni, és csak és kizárólag Ed Sheeran miatt látogatna el a fesztiválra, annak nagyon gyorsnak kell lennie, ugyanis a jegyek várhatóan villámgyorsan el fognak fogyni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.