Ritkán, de azért előfordul hogy nincs nagyon ötletem és időm sem arra, hogy hosszabb időt a konyhában töltsek el a főzéssel, de persze enni azért ilyenkor is kell. Így történt ez most is: kinyitottam a hűtőajtót, és felmértem, mi is áll a rendelkezésemre egy gyors ebéd elkészítéséhez.
Volt itthon pár darab debreceni, krémsajt, magos mustár… Majd kis gondolkodás után, össze is állt a fejemben az ebéd, ami annyira jó lett, hogy máskor is készíteni fogom, mert pofonegyszerű, pár perc munkát igényel csupán, és tényleg nagyon finom.
A fűszeres krémsajt gyorsan elkészült, már csak a kolbászkákat kellett alaposan megkenni, majd a felszeletelt hagymával együtt a kizsírozott tepsibe pakolni. Uzsgyi be a sütőbe, és hamarosan már tálalható is ízlés szerinti körettel, de friss kenyérrel is nagyon finom!
A hozzávalókat és az elkészítést ITT tudjátok megnézni!