Egyéb kategória

Rajongójától kapott nyakláncot viselt Meghan hercegné

Meghan Markle és Harry herceg első, hivatalos királyi útjukon vannak, miközben kíváncsian lessük, milen ruhákban mutatkozik a hercegné várandósan. Ezúttal egy igen bájos kiegészítővel lepte meg rajongóit – pontosabban egy rajongója őt. 
 

vous - 2018.10.19.
Rajongójától kapott nyakláncot viselt Meghan hercegné

Csütörtökön a hercegi pár egy fogadáson vett részt, melyre a hercegné egy kézzel készített nyakláncot viselt. Az ékszert egy fiatal, Gavin nevű rajongójától kapta. A kisfiú, mint mondta a news.com.au-nak, az egész reggelt azzal töltötte, hogy elkészítse a különleges ajándékot a hercegnének.

Objektum doboz

"A tésztát aranyfestékbe mártottam és felfűztem" – magyarázta a kisfiú az igazán egyedi ajándék létrejöttéről. A fiú egy táblával várta Meghan Marklet, melyen ez állt: "Csináltam egy nyakláncot neked". A hercegné pedig nem habozott sokáig, elfogadta, és fel is vette a cuki ékszert, mely még jól is mutatott sötétkék ruháján.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.