Egyéb kategória

Így állítja helyre az érzelmi egyensúlyát Victoria Beckham

Victoria Beckham wellness-elvonuláson állítja helyre testi-lelki egyensúlyát, miután férje, David úgy nyilatkozott, házasságuk "kemény munka".

vous - 2018.10.19.
Így állítja helyre az érzelmi egyensúlyát Victoria Beckham

David Beckham egy közelmúltban adott interjúban azt nyilatkozta, a házasság "mindig kemény munka", két nappal később pedig Victoria közzé tette, hogy egy német fürdővárosban welnessezik, egy érzelmi egyensúlyra specializálódott wellnessközpontban. Aktuális lelkiállapotának illusztrálására sportos fotót is posztolt magáról az Instagramra, melyen baseball sapkában, topban látható.

Objektum doboz

"Csodálatos élmény Baden-Badenben" – szól a képaláírás. 

Persze, nem meglepetés, hogy Victoria szeretne egy kicsit kikapcsolódni, hogy mindig is híres volt arról, hogy csúcsra járatva pörög, az azonban, hogy David nélkül utazik, ismét számos pletykára ad alkalmat, ahogyan már az is adott, hogy férje nélkül szerepelt a Vogue borítóján. Az álompár mindenesetre mindig igyekszik gyorsan elejét venni a szóbeszédeknek, és biztosítani rajongóit arról, hogy kapcsolatuk sosem volt erősebb.

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.