Egyéb kategória

A királynő legviccesebb találkozásai hírességekkel

A királynővel való találkozásnak megvannak a maga szabályai, ám a szigorú protokollelőírások sem mentenek meg a vicces helyzetektől. Ezekből szemezgettünk.

vous - 2018.07.03.
A királynő legviccesebb találkozásai hírességekkel

A királynő 2002-ben, az aktuális James Bond-film, a Halj meg máskor kapcsán több hírességgel is találkozott. Köztük volt Madonna, a címadó dal előadója is. A királynő állítólag nem ismerte fel az énekesnőt, és amikor tájékoztatták, hogy ő énekelte a betétdalt, őfelsége csak ennyit mondott: Nahát, tényleg? Ezzel azonban még nem ért véget a show. A sorban John Cleese következett, akire a filmben Q szerepét osztották. Odalépve hozzá a királynő csak ennyit kérdezett: És Ön mit csinál? Az nem derült ki, hogy őfelségének kissé hiányosak a popkulturális ismeretei, vagy csak némi humorral próbálta oldani a feszültséget, mindenesetre a szem- és fültanúk elég jól szórakozhattak.

Objektum doboz

Találkozás egy régi idollal

Erzsébet királynő többször is találkozott már David Beckhammel, és minden alkalommal feltűnő, szinte már tinilányos lelkesedés tükröződött a mosolyában. Nem volt ez másképp 2016-ban sem, amikor a kézfogásukról készült fotó bejárta az internetet. Úgy tűnik, a királynő nagy rajongója a futballistának, de hát ki is hibáztathatná ezért. 

Objektum doboz

Visszafogott öltözék

A protokoll azt írja elő a közönséges halandóknak, hogy visszafogott öltözékben jelenjenek meg a királynő előtt. Természetesen akadnak olyanok, akiknek visszafogottsága a hétköznapi emberek előtt extrémnek számít, és nem túl meglepő módon Lady Gaga is közéjük tartozik. 2009-es, Royal Variety Performance-os fellépése után élénkpiros jelmezben, karneváli sminkkel jelent meg őfelsége előtt, aki ennek láttán nem tudott mást tenni, mint kuncogni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.