Egyéb kategória

A királynő legviccesebb találkozásai hírességekkel

A királynővel való találkozásnak megvannak a maga szabályai, ám a szigorú protokollelőírások sem mentenek meg a vicces helyzetektől. Ezekből szemezgettünk.

vous - 2018.07.03.
A királynő legviccesebb találkozásai hírességekkel

A királynő 2002-ben, az aktuális James Bond-film, a Halj meg máskor kapcsán több hírességgel is találkozott. Köztük volt Madonna, a címadó dal előadója is. A királynő állítólag nem ismerte fel az énekesnőt, és amikor tájékoztatták, hogy ő énekelte a betétdalt, őfelsége csak ennyit mondott: Nahát, tényleg? Ezzel azonban még nem ért véget a show. A sorban John Cleese következett, akire a filmben Q szerepét osztották. Odalépve hozzá a királynő csak ennyit kérdezett: És Ön mit csinál? Az nem derült ki, hogy őfelségének kissé hiányosak a popkulturális ismeretei, vagy csak némi humorral próbálta oldani a feszültséget, mindenesetre a szem- és fültanúk elég jól szórakozhattak.

Objektum doboz

Találkozás egy régi idollal

Erzsébet királynő többször is találkozott már David Beckhammel, és minden alkalommal feltűnő, szinte már tinilányos lelkesedés tükröződött a mosolyában. Nem volt ez másképp 2016-ban sem, amikor a kézfogásukról készült fotó bejárta az internetet. Úgy tűnik, a királynő nagy rajongója a futballistának, de hát ki is hibáztathatná ezért. 

Objektum doboz

Visszafogott öltözék

A protokoll azt írja elő a közönséges halandóknak, hogy visszafogott öltözékben jelenjenek meg a királynő előtt. Természetesen akadnak olyanok, akiknek visszafogottsága a hétköznapi emberek előtt extrémnek számít, és nem túl meglepő módon Lady Gaga is közéjük tartozik. 2009-es, Royal Variety Performance-os fellépése után élénkpiros jelmezben, karneváli sminkkel jelent meg őfelsége előtt, aki ennek láttán nem tudott mást tenni, mint kuncogni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!