Egyéb kategória

A királynő legviccesebb találkozásai hírességekkel

A királynővel való találkozásnak megvannak a maga szabályai, ám a szigorú protokollelőírások sem mentenek meg a vicces helyzetektől. Ezekből szemezgettünk.

vous - 2018.07.03.
A királynő legviccesebb találkozásai hírességekkel

A királynő 2002-ben, az aktuális James Bond-film, a Halj meg máskor kapcsán több hírességgel is találkozott. Köztük volt Madonna, a címadó dal előadója is. A királynő állítólag nem ismerte fel az énekesnőt, és amikor tájékoztatták, hogy ő énekelte a betétdalt, őfelsége csak ennyit mondott: Nahát, tényleg? Ezzel azonban még nem ért véget a show. A sorban John Cleese következett, akire a filmben Q szerepét osztották. Odalépve hozzá a királynő csak ennyit kérdezett: És Ön mit csinál? Az nem derült ki, hogy őfelségének kissé hiányosak a popkulturális ismeretei, vagy csak némi humorral próbálta oldani a feszültséget, mindenesetre a szem- és fültanúk elég jól szórakozhattak.

Objektum doboz

Találkozás egy régi idollal

Erzsébet királynő többször is találkozott már David Beckhammel, és minden alkalommal feltűnő, szinte már tinilányos lelkesedés tükröződött a mosolyában. Nem volt ez másképp 2016-ban sem, amikor a kézfogásukról készült fotó bejárta az internetet. Úgy tűnik, a királynő nagy rajongója a futballistának, de hát ki is hibáztathatná ezért. 

Objektum doboz

Visszafogott öltözék

A protokoll azt írja elő a közönséges halandóknak, hogy visszafogott öltözékben jelenjenek meg a királynő előtt. Természetesen akadnak olyanok, akiknek visszafogottsága a hétköznapi emberek előtt extrémnek számít, és nem túl meglepő módon Lady Gaga is közéjük tartozik. 2009-es, Royal Variety Performance-os fellépése után élénkpiros jelmezben, karneváli sminkkel jelent meg őfelsége előtt, aki ennek láttán nem tudott mást tenni, mint kuncogni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek