Egyéb kategória

A királynő legviccesebb találkozásai hírességekkel

A királynővel való találkozásnak megvannak a maga szabályai, ám a szigorú protokollelőírások sem mentenek meg a vicces helyzetektől. Ezekből szemezgettünk.

vous - 2018.07.03.
A királynő legviccesebb találkozásai hírességekkel

A királynő 2002-ben, az aktuális James Bond-film, a Halj meg máskor kapcsán több hírességgel is találkozott. Köztük volt Madonna, a címadó dal előadója is. A királynő állítólag nem ismerte fel az énekesnőt, és amikor tájékoztatták, hogy ő énekelte a betétdalt, őfelsége csak ennyit mondott: Nahát, tényleg? Ezzel azonban még nem ért véget a show. A sorban John Cleese következett, akire a filmben Q szerepét osztották. Odalépve hozzá a királynő csak ennyit kérdezett: És Ön mit csinál? Az nem derült ki, hogy őfelségének kissé hiányosak a popkulturális ismeretei, vagy csak némi humorral próbálta oldani a feszültséget, mindenesetre a szem- és fültanúk elég jól szórakozhattak.

Objektum doboz

Találkozás egy régi idollal

Erzsébet királynő többször is találkozott már David Beckhammel, és minden alkalommal feltűnő, szinte már tinilányos lelkesedés tükröződött a mosolyában. Nem volt ez másképp 2016-ban sem, amikor a kézfogásukról készült fotó bejárta az internetet. Úgy tűnik, a királynő nagy rajongója a futballistának, de hát ki is hibáztathatná ezért. 

Objektum doboz

Visszafogott öltözék

A protokoll azt írja elő a közönséges halandóknak, hogy visszafogott öltözékben jelenjenek meg a királynő előtt. Természetesen akadnak olyanok, akiknek visszafogottsága a hétköznapi emberek előtt extrémnek számít, és nem túl meglepő módon Lady Gaga is közéjük tartozik. 2009-es, Royal Variety Performance-os fellépése után élénkpiros jelmezben, karneváli sminkkel jelent meg őfelsége előtt, aki ennek láttán nem tudott mást tenni, mint kuncogni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.