Egyéb kategória

Alacsony lányok, így válasszatok kabátot idén!

Az alacsony termetnek számtalan előnye van, de az öltözködés komoly fejtörést okozhat. Egészen addig, amíg fel nem fedezzük a legjobb lelőhelyeket és meg nem tanulunk néhány szabályt. Az utóbbiban tudunk segíteni – ebben a cikkben azoknak adunk tanácsot, akik idén szeretnének kabátot vásárolni.

vous - 2018.10.19.
Alacsony lányok, így válasszatok kabátot idén!

Az alacsony nők élete nem csak játék és mese akkor, ha ruhavásárlásról van szó: az XS-es maxiszoknya is hosszú, a nadrág szárából mindig fel kell hajtani, az oversize (direkt túlméretezett) kardigánok és pulóverek egyenesen tabunak számítanak. A midiszoknya felejtős, a gyerekruha vállban és hosszban hiába jó, ha mellben szűk, a magas sarkú pedig többnyire kötelező. A kabátvásárlás természetesen szintén nem egyszerű, de néhány szempontot figyelembe véve megtalálhatjuk az igazit.

Segítségünkre sietett Balla Gabi stylist, aki hétköznapi nőknek ad stílustanácsot, segít nekik vásárolni, vagy rendszerezi a gardróbjukat.

Tipp 1: Hangsúlyozzuk a derekat

„Alacsony termet esetén derékhangsúlyos kabátok ajánlottak, azaz a megkötős, karcsúsítással megoldott vagy derékrésszel ellátott  szövet vagy akár pufikabátok. Utóbbinál érdemes a testalkathoz mérten nem túl óriásra felpuffasztott példányt választani, mert óvatlanság esetén filigrán termetnél és erősebb alkaton egyaránt vicces hatás érhető el.”

Objektum doboz

Objektum doboz

Nézzétek meg a többi tippet is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.