Egyéb kategória

3 jel, hogy érzelmi manipulátorba szerettetek bele

A manipulatív viselkedést nem mindig könnyű kiszúrni, különösen akkor nem, ha elvakít a szerelem. Érdemes azonban résen lennetek.

vous - 2018.10.17.
3 jel, hogy érzelmi manipulátorba szerettetek bele

Hogyha csak ti gondoljátok azt, hogy megtaláltátok az igazit, a barátaitok viszont óva intenek, és folyamatosan magyarázkodnotok kell, akkor könnyen lehet, hogy manipulátorral van dolgotok. Lássuk, milyen jelek utalhatnak erre.

Folyamatosan el kell nyomnotok a szükségleteiteket

Figyelmeztető jel, hogy nem egyenlőségen, hanem folyamatos alkalmazkodáson alapul a kapcsolat, és a párotok igényei folyton előtérbe kerülnek a tieitekkel szemben, például, mert ő megenged olyan dolgokat magának, melyeket ti nem tehettek meg.

Megjósolhatatlan hullámvasút a kapcsolat

Hogyha a szerelmi mámor hullámhegyeit félelmetes negativitás- és szorongásvölgyek követik, és sosem lehettek biztosak benne, hogy hogyan is érez a párotok irántatok, akkor könnyen lehet, hogy manipulátor karmai közé kerültetek.

Gyakran nyilatkozik becsmérlően 

Hogyha a másik folyton kritizál, negatív megjegyzéseket tesz a személyiségetekre vagy a külsőtökre, és gyakran megkérdőjelezitek magatok miatta, érdemes átgondolnotok, szükségetek van-e erre a kapcsolatra.

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.