Egyéb kategória

Meghan Markle kisbabát vár!

Házasságkötésük óta többször felröppent a hír, hogy Meghan hercegné terhes, ám eddig nem bizonyultak igaznak a feltevések. Azonban most más a helyzet, hiszen a mai napon hivatalosan is bejelentették, hogy Meghan Markle várandós.

vous - 2018.10.15.
Meghan Markle kisbabát vár!

Alig egy hónapja még elkezdődtek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy Meghan hercegné vajon várandós-e hiszen egy igen rosszul megválasztott ruha miatt mindenki erre kezdett el következtetni. Meghan és Harry herceg ezután kijelentették, hogy szeretnének családot alapítani a közeljövőben, azóta pedig a fogadóirodák egyre alacsonyabb szorzókat adtak arra, hogy a hercegné még idén teherbe esik. 

Objektum doboz

Meghan és Harry első tengerentúli látogatása egyébként még ebben a hónapban lesz, ráadásul Ausztráliába és Új-Zélandra utaznak, ahol egy 16 napos látogatás során elmennek a Fidzsi-szigetekre és Tongára is. Mivel ebben a térségben komoly veszélyt jelent a terhes nők számára a Zika-vírus, így kérdés, hogy a királyi pár ennek ellenére is elutazik-e. A királyi család mai bejelentése természetesen már nem sok embert lepett meg, ám az öröm annál nagyobb, hiszen egy új trónörökös érkezik a családba. Harry herceg és Meghan Markle egyébként hamarosan Vilmos herceg és Katalin hercegné szomszédságába költöznek, így valószínűleg hatalmas segítség lesz a kismamának Katalin hercegné tapasztalata. A hivatalos bejelntésből ráadásul azt is tudjuk, hogy a kis trónörökös mikor fog megszületni, Harry herceg és Meghan heregné 2019 tavaszára várják első közös gyermeküket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.