Egyéb kategória

Ezt árulja el a tesótokról a csillagjegye

Általában a saját horoszkópotokat szoktátok lecsekkolni, meg talán a párotokét. De mi van a tesóitok horoszkópjával? Lehet, hogy előre jelzi a közelgő családi drámát?

vous - 2018.10.14.
Ezt árulja el a tesótokról a csillagjegye

A Women’s Health által megkérdezett asztrológus szerint az alábbiakra érdemes figyelnetek.

Ezt árulja el a testvéretekkel való kapcsolatotokról a tesótok csillagjegye:

 • Vízöntő: összehozza az embereket, gondoskodik a családi harmóniáról. Hagyjátok, hogy érvényesítse a saját optimista nézőpontjait.
 • Kos: kiáll önmagáért, de hasznos lehet a vele való együttműködés.
 • Rák: mély érzelmei vannak, próbál anyáskodni/apáskodni felettetek, akkor is, ha fiatalabb nálatok. Ne hívjatok meg plusz vendégeket az előre tervezett vacsorára, nem lesznek felkészülve a túl sok érzelmi hatásra.
 • Bak: elég érzékeny, értékeli a hagyományokat, ezért mindig töltsétek együtt a családi ünnepnapokat.
 • Ikrek: gyakran változtatja a véleményét, szereti a megerősítő szavakat. Ne sértődjetek meg, ha az utolsó percben érkezik, vagy dönt valamiről.
 • Oroszlán: nagyon szenvedélyes, ezért néha túl drámai, bármi megihleti körülötte, összetartja a családot. Szereti a jó bulikat, és a társas tevékenységeket.
 • Mérleg: kapcsolatorientált, jól kommunikál, és békét teremt. Szereti a minőségi időtöltést és a romantikát, ezért vacsizzatok néha kettesben, beszélgessetek.
 • Halak: álmodozó és mély érzésű, nagyon alkalmazkodó, és nyitott a változásra. Segítsetek neki rendszert találni a mindennapi teendőkhöz.
 • Nyilas: vicces, okos, néha arrogáns, szeret utazni. Találjatok valami közös, kulturális elfoglaltságot.
 • Skorpió: intellektuális alkat, nem tud titkot tartani, és fel is használja a titkotokat ellenetek, viszont ha valami rosszra fordul, helyrehozza. Kedveli a mély beszélgetéseket, hagyjátok kibontakozni.
 • Bika: kissé materialista, két lábbal a földön járnak, szeretik az egyszerűbb dolgokat. Az öt érzékszervre ható ajándékoknak örülnek, például az illóolajoknak.
 • Szűz: keményen dolgozik, a kis részletekre is koncentrál, sok esetben introvertált személyiség. Szereti a spirituális dolgokat, a jógát, szeret segíteni.

Forrás:
istock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.