Egyéb kategória

Ti kipróbálnátok a pitypang teát?

A gyermekláncfűből, vagy más néven pitypangból készített tea amellett, hogy egzotikus gyógytea, nagyon egészséges is. Alkalmas az emésztési problémák kezelésére, gyulladásokra, koleszterinproblémákra, és még számtalan egészségügyi probléma természetes kezelésére.

vous - 2018.10.13.
Ti kipróbálnátok a pitypang teát?

A Mind Bodygreen szerzője szerint a gyógyászatban számtalan céllal használták régen a pitypang teát: ízületi gyulladások kezelésére, forrázásokra, a szemproblémákra, a hasmenésre, a máj túlterhelésének javítására, gyomorégésre, bőrbetegségekre, és segített az emésztés támogatásában is. Az élénk és színes sárga növény gyökereit és leveleit évszázadok óta az északi féltekén teákban használják.

A pitypang tea koffeinmentes, mégis nagyszerű reggeli ital, mert energiával tölt fel.

Íze kissé kesernyés és fűszeres, de sokféleképpen elkészíthetitek, ízesíthetitek. Különböző fűszerekkel, ízekkel ízesíthetitek, például fahéjjal, vaníliával. Hidegen és melegen is kiváló.

Próbáljátok ki a pitypang kesernyés, fűszeres ízű leveleit a saláták ízesítéséhez is.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: