Egyéb kategória

Ti kipróbálnátok a pitypang teát?

A gyermekláncfűből, vagy más néven pitypangból készített tea amellett, hogy egzotikus gyógytea, nagyon egészséges is. Alkalmas az emésztési problémák kezelésére, gyulladásokra, koleszterinproblémákra, és még számtalan egészségügyi probléma természetes kezelésére.

vous - 2018.10.13.
Ti kipróbálnátok a pitypang teát?

A Mind Bodygreen szerzője szerint a gyógyászatban számtalan céllal használták régen a pitypang teát: ízületi gyulladások kezelésére, forrázásokra, a szemproblémákra, a hasmenésre, a máj túlterhelésének javítására, gyomorégésre, bőrbetegségekre, és segített az emésztés támogatásában is. Az élénk és színes sárga növény gyökereit és leveleit évszázadok óta az északi féltekén teákban használják.

A pitypang tea koffeinmentes, mégis nagyszerű reggeli ital, mert energiával tölt fel.

Íze kissé kesernyés és fűszeres, de sokféleképpen elkészíthetitek, ízesíthetitek. Különböző fűszerekkel, ízekkel ízesíthetitek, például fahéjjal, vaníliával. Hidegen és melegen is kiváló.

Próbáljátok ki a pitypang kesernyés, fűszeres ízű leveleit a saláták ízesítéséhez is.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!