Egyéb kategória

Ez az 5 csillagjegy a legerősebb – szakítás után nemigen adnak második esélyt

A szakítás alkalmával a legtöbb esetben egy kicsit felbomlanak az erőviszonyok a két fél között. Általában az az erősebb, aki kimondja, hogy vége a kapcsolatnak, és annak a rosszabb, akivel szakítottak. Előfordul azonban, hogy idővel, a másik távolléte, hiánya miatt meggondolhatja magát az, aki a szakítást kezdeményezte – nem egy esetben láttunk már ilyet. De valószínűleg nem attól az 5 csillagjegytől, akik szakítás után nemigen adnak második esélyt.

vous - 2018.10.13.
Ez az 5 csillagjegy a legerősebb – szakítás után nemigen adnak második esélyt

Oroszlán

Az Oroszlánok az életük legtöbb területén domináns szerepet töltenek be, és a romantika, a párkapcsolat is ide tartozik. Magabiztosak és biztosak abban is, hogy mit szeretnének – szeretik, ha királyi bánásmódban részesítik őket. A második esélyt „rangon alulinak” érezhetik, valószínűleg ezért nem visszakoznak szakítás után. Nem szívesen látják be, hogy tévedtek.

Skorpió

A Skorpiók szenvedélyesek, a döntéseikhez is szenvedélyesen ragaszkodnak. Ha egyszer elhatároztak valamit, azt nemigen módosítják, a múltba nemigen tekintenek vissza. Úgy vannak vele, hogy biztos jó okuk volt a szakításra, és kész. Nem kedvelik az őszintétlenséget és a csalást. Minden helyzetből igyekeznek a számukra legelőnyösebb módon kijönni.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
istock
Ajánlott cikkek