Egyéb kategória

A kis György herceg legimádnivalóbb pillanatai

Chris Jacksonnak, a királyi család fotósának György herceg és Sarolta hercegnő a kedvenc királyi fotóalanyai, mert mint mondja, mindig meglepik valamilyen szórakoztató megnyilvánulással.

vous - 2018.10.08.
A kis György herceg legimádnivalóbb pillanatai

György hercegnek rengeteg édes pillanata volt az elmúlt öt évben, és a Getty Images fotós, Chris Jackson mindig ott volt, hogy elkapja őket. – Szeretem György herceget és Sarolta hercegnőt fotózni, és gyakran nagy mosollyal jövök ki a kamera mögül. Minden királyi eseményhez izgalmas és szórakoztató dinamikát adnak – mondta Jackson.

Objektum doboz

A fotós Modern Monarchia című, új könyvével kapcsolatban nyilatkozott, és kedvenc képeiről mesélt, melyek a királyi család 2016-os, kanadai utazásából származik. – A kedvenc fényképem György hercegről az, amelyiken a buborékokkal játszik. Csupa öröm az arca, én is csak mosolyogni tudok, amikor látom.

Objektum doboz

Egy másik kedvenc pillanata az, amikor György Sarolta születésénél a kórházhoz érkezett. A herceg szokatlanul nyitottan reagált a kórházon kívüli nagy tömegre, félénken és hihetetlenül édesen integetett az embereknek, míg Vilmos herceg megnyugtató ölelést adott neki.
 

Ajánlott cikkek