Egyéb kategória

Minden, csak nem szerelmeslevél

„Valaki mást szeretek. Sosem hittem volna, hogy három egyszerű szó ilyen hatással lehet rám." – Az elitedaily angol magazin randirovatában találtunk egy írást, amit annyira megindítónak találtunk, hogy fordításban mi is leközöljük. Mindannyian estünk már át kisebb-nagyobb szakításokon, és az alábbi sorok közt mind megtaláltuk azokat az érzéseket, melyeket átéltünk egykor.

vous - 2018.10.07.
Minden, csak nem szerelmeslevél

Az érzés, ami úrrá lett rajtam annyira mély és intenzív volt, hogy nem tudtam máshogy reagálni, csak ültem csendben. A hálószoba padlóján ücsörögtem, fogalmam sincs, mennyi ideig és bámultam a semmibe. Olyan érzelmek törtek rám, amelyeket addig nem ismertem. Fájdalmas, de egyértelmű volt: elutasított.

Összetörted a szívem!

Meg sem fordult a fejemben, hogy ezt kapom majd tőle. A férfitól, akihez időről időre egyre jobban ragaszkodtam. A férfitól, akiről azt hittem, hogy közös jövőnk lesz és együtt éljük majd le az életünket. Ő volt az, aki miatt meg tudtam szabadulni a félelmeimtől és rengeteg hezitálás után ki mertem nyitni a szívem, hogy lehetőséget adjak egy komoly kapcsolatnak. Addig a pillanatig a gondolataim körülötte forogtak, nem tudtam elképzelni az életem nélküle, így a vallomása olyan volt, mintha egy tehervonat ütött volna el.

Üzenem neki, hogy azt hittem, te vagy az igazi! Tökéletesnek tűntél, magabiztos voltál, de nem beképzelt, vicces voltál és elbűvölő, ragaszkodtál, de nem tapadtál rám. Annyira jónak tűntél… Olyan kémiát éreztem kettőnk között, amit még korábban nem tapasztaltam. Úgy gondoltam, hogy ezt neked is érezned kell. Amikor megerősítetted az érzéseim, akkor szépen lassan beléd szerettem. Előtted független voltam és érinthetetlen. A korábbi kapcsolataim rossz tapasztalatai hideggé és óvatossá tettek. Falakkal vettem körül magam, amiket lassan leromboltunk együtt. Napról napra jobban ragaszkodtam hozzád, aztán jött a változás.

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek