Egyéb kategória

Kovács Patrícia és Kamarás Iván szívét elrabolta Sanyi, a mopsz

Édes, rosszcsont, ellenállhatatlan, játékos, és imád a hűtőben étel után turkálni. Ő Patrick, az október 18-án mozikba kerülő romantikus vígjáték, a Patrick - Ebbel szebb az élet (12) izgága mopszlija. A virgonc négylábú először fenekestől felforgatja a gazdija életét, azonban némi káosz és kétségbeesett pillanat után a fiatal nő rátalál a boldogságra és a szerelemre is.

vous - 2018.10.04.
Kovács Patrícia és Kamarás Iván szívét elrabolta Sanyi, a mopsz

A filmben az újdonsült kutyatulajdonosnak Kovács Patrícia színésznő kölcsönzi a hangját, akit már többször láthattunk kampányolni a kutyusok mellett. Menhelyekre jár önkénteskedni, és ő maga is boldog gazdija egy mentett ebnek, Jankának.

„Rengeteg kutyus vár új társra a menhelyeken, épp ezért szerintem fontos, hogy arra bátorítsuk a leendő tulajdonosokat, hogy ne tenyésztőtől vásároljanak, hanem fogadjanak örökbe, vagy támogassanak egy alapítványt.”

– mondta a színésznő a szinkronmunka szünetében.

Objektum doboz

„Szerintem nem lehet kutya nélkül élni. Mindig is fontos szerepet töltöttek be az életemben, és örülök, hogy most a kislányom is ilyen környezetben nő fel. Ebbel tényleg szebb az élet, mert megtapasztalhatjátok az igazi, feltétel nélküli szeretetet.”

– tette hozzá, miközben az ölében pihent Sanyi, a Mopsz Fajtamentés Alapítvány mopszlija aki kiköpött mása a filmbeli Patricknek. A kis mopsz a szinkronstúdióban látogatta meg Patríciát, és Kamarás Ivánt, aki a szórakoztató vígjátékban egy sármos állatorvosnak kölcsönzi a hangját. A színészek boldogan fotózkodtak a mopsz sztárral, aki teljesen levette őket a lábukról. 

Objektum doboz

Sanyit, gazdija, Zétényi Dóri, az Alapítvány szóvivője is elkísérte a forgatásra.

„Sanyit tavaly november végén találták az utcán 6-7 hónaposan, nagyon betegen. Egy szaporító telepről tették ki, sem chipje, sem oltásai nem voltak. A Mopsz Fajtamentéshez került, ahol több hónapos kezelés után teljesen meggyógyult és bár élete rosszul kezdődött, ma már szerető családban él és büszke mopsz férfivá nőtte ki magát.”

Kamarás Iván a kutyussal

Kamarás Iván a kutyussal
Forrás:
verticalfilm.hu

Dóri azt is elmesélte, hogy Sanyi nagyon aktív életet él, tavasszal és ősszel a kék túra útvonalat járja, nyáron pedig vidáman suppol a vízen gazdijával. És ha épp úgy adódik, sztárokkal is örömmel fotókozkodik. Az Alapítvány szóvivője arra is felhívta a figyelmét minden leendő gazdinak, akik a Patrick – Ebbel szebb az élet láttán mindenképp egy mopszli-társra vágynának- ugyanis nagy rá az esély, hogy sok néző a szívébe zárja majd a tündéri kis ebet – , hogy semmiképp sem szaporítóktól vásároljanak kutyust, mert nagyon rossz körülmények között tartják őket. Sok kutya vár arra, hogy Sanyihoz hasonlóan gazdira találjon, és örömteli pillanatokat éljenek meg egy szerető otthonban.

A PATRICK – EBBEL SZEBB AZ ÉLET október 18-tól a mozikban.  

Ajánlott cikkek