Egyéb kategória

Jennifer Lopez megmutatta a bicepszét, nekünk meg elakadt a szavunk

Tessék, csak tessék! Láthatja ország-világ, hogy Jennifer Lopez bizony nem blicceli el az edzéseket. A karja és a háta is olyan izmos, amit egy testépítő is megirígyelhetne. És mindez miért még inkább megdöbbentő? Mert az énekesnő 49 évese néz ki úgy, mint sokan a húszas vagy a harminces éveikben sem. És ez nemcsak az izmos felsőtestére igaz, hanem úgy általában a külsejére. Le a kalappal előtte!

vous - 2018.10.05.
Jennifer Lopez megmutatta a bicepszét, nekünk meg elakadt a szavunk

Azt eddig is tudtuk, hogy a sztárok rendszeresen edzenek, hogy jól nézzenek ki a színpadon vagy a kamerák előtt. Jennifer Lopezről is tudtuk, hogy odafigyel magára. De attól a képtől, amit nemrég posztolt, még a lélegzetünk is megakadt egy pillanatra. Olyan izmos a háta és a karja, hogy azt még egy testépítő is megirígyelhetné tőle, pedig amikor különböző képeket nézegetünk róla, nemigen gondolnánk, hogy ilyen durván izmos.

S mindezt csak fokozza, hogy idén töltötte be a 49-et, vagyis a fiatalabbakat megszégyenítően jól tartja magát az énekes világsztár. De nem szaporítjuk tovább a szót, íme a fotó!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek