Egyéb kategória

Ez az 5 csillagjegy egyszerűen imád enni

Az ételhez fűződő viszonyunk különböző, van, akinek elegendő, ha csak úgy bekap pár falatot, másnak azonban elképzelhetetlen a reggeli vagy az ebéd anélkül, hogy meg ne terítene és kényelmesen elfogyassza a szemnek és szájnak egyaránt mennyei falatokat. Ki gondolta volna, hogy mindez összefüggésben lehet azzal, hogy mikor születtünk? Pedig állítólag nagyon is befolyásolhatja: íme, ez az 5 csillagjegy egyszerűen imád enni.

vous - 2018.10.03.
Ez az 5 csillagjegy egyszerűen imád enni

Bika

Közismert a Bikák hedonista életstílusa, amibe természetesen az étkezések is jó nagy helyet foglalnak el. Talán túlságosan is nagy hangsúlyt fektetnek az evés fontosságára. Számukra nemcsak az íz, de az illat és a küllem is számottevő, ha ételről van szó. Imádnak enni, és ezt nem is rejtik véka alá.

Mérleg

A Mérlegek számára fontos a rutin, tudják, hogy mikor van ideje a reggelinek, az ebédnek és a vacsorának – és ezt akkurátusan be is tartják, nem maradhat el egyik sem. Szeretnek rágcsálni és csipegetni, ami elronthatja az étvágyukat, és már nem tudnak vacsorázni. De később egy kis nasi még belefér.

Nézzétek meg melyik a másik három csillagjegy!

evés

evés
Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.