A sütikenyér nagyon jó műfaj, kiadós, önmagában is ízletes, gazdag, és rengeteg módon varálható. Most őszies hangulatú sütőtökös változatban készült, édesen, sütiként és péksüteményként is tökéletesen működik.
Puha, illatos, fűszeres, kellemesen édeskés ez a sütőtökkenyér, a konyhát már sütés közben isteni őszi illatok töltik be, és ha van sült vagy főtt maradék sütőtökünk, akkor gyorsan és nagyon egyszerűen összeállítható ezzel a bögrés recepttel.
A sütőtökkenyér tökéletes reggelire, uzsonnára, sokáig friss marad, magában vagy egy kis vajjal, krémsajttal megkenve is fogyaszthatjuk. Az alaptészta egy-két extra belevalóval könnyen felturbózható, aki szereti, tehet bele egy kis tökmagot és mazsolát, akár csokicseppet is, diót vagy más magokat, ezek még izgalmasabbá teszik, és a textúráját is gazdagítják.
Édes sütőtökkenyér
Hozzávalók:
Ha szeretnétek elkészíteni, akkor nézzétek meg ITT, hogyan kell!