Egyéb kategória

Mit vár a sorozat végétől az Agymenők Penny-je?

Az Agymenők, vagyis a Big Bang Theory lassan de biztosan halad a vége felé, a 12. évad ugyanis az utolsó lesz a sorozat életében. Mind a rajongók, mind a szereplők nagyon szomorúak, hiszen a 2007-től futó tudósokról szóló sorozat több millió ember szívébe lopta be magát

vous - 2018.09.25.
Mit vár a sorozat végétől az Agymenők Penny-je?

Amikor az Agymenők 2007-ben elindult, talán még senki nem gondolta, hogy egy fizikusokról szóló sorozat ekkora sikereket érhet el. A széria em kidolgozott férfi felsőtestekkel és felszínes dolgokkal hívta fel magára a figyelmet, ráadásul közönségét sem így szerezte magának. Intelligens humorának és a színészek alázatos és profi munkájának köszönhetően elképesztő gyorsan hatalmas szenzáció lett a koránt sem mindennapi történet.

Objektum doboz

Egyszer azonban mindennek vége szakad, így a sorozatnak is hamarosan elérkezik az utolsó évada, ami jövőre fog a képernyőkre kerülni. Ezzel kapcsolatban kérdezték a Penny-t játszó Kaley Cuoco-t, nevezetesen, hogy mi az, amit mindenképpen szeretne a sorozat utolsó évadában. Ezt válaszolta:

“Először is nagyon szeretném megtudni, hogy mi Penny vezetékneve. Emellett klassz lenne, ha végre megjavításra kerülne a lift a házban!” – nyilatkozta viccesen a színésznő.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.