Egyéb kategória

5 őszi sminktrend, amelyért 2018-ban odáig vagyunk…

Az ősz mindig valami új kezdete: újra iskolába járunk, munkahelyet váltunk, valami újba kezdünk, terveket szövögetünk, és jó eséllyel meg is valósítjuk őket. Átrendezzük a ruhatárunkat, kapszulagardróbot alakítunk ki. Új hajszínt keresünk, hajat vágatunk, vagy éppen megtanulunk profi módon sminkelni, hogy végre kipróbálhassuk az új őszi sminktrendeket. Mi már megtaláltuk a kedvenceinket... íme:

vous - 2018.09.25.
5 őszi sminktrend, amelyért 2018-ban odáig vagyunk…

1. Aranyfényű ragyogás

Az aranyfényű ragyogásnál nincs coolabb az őszi szezonban. És ezt nem mi állítjuk, hanem Sheena Sujan sztársminkes. Ahogy a bőrünk egyre fakóbbá és fénytelenebbé válik ősz végére, úgy érdemes az arany pigmentekkel felturbózott termékek után nyúlni. Azért csak óvatosan, az aranyszín úgyanis sokaknak nem áll jól. A Hófehérkéknek és az Éjkirálynőknek inkább ezüstös fényeket ajánlunk – trendek ide vagy oda…

Objektum doboz

Objektum doboz

2. Fiús szemöldök

2018-ban már nemcsak a szemöldök íve, vastagsága és színe kerül szóba, hanem a textúrája is. Bizony, a dús, de ápolt szemöldök épp a legnagyobb trend. Mi a tökéletes szemöldökben hiszünk, amiről itt nézhettek meg egy videót és ide kattintva olvashattok többet.

Objektum doboz

Objektum doboz

3. A kék ötven árnyalata a szemhéjon

A kék talán elsőre a nyarat és a nyári sminkeket idézi, de szerintünk érdemes ősszel is próbálkozni vele. Nem fogjátok megbánni. Kék sminket lépésről lépésre már készítettünk itt a VOUS-n, ide kattintva elolvashatjátok.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

4. Az arcpír mindent visz

Szinte sminkelnetek sem kell, ha elegendő mennyiségű arcpírral vértezitek fel magatokat. Minél frissebb, természetesebb, dércsípte lesz az orcátok, annál inkább megfeleltek a trendeknek. Szerintünk az arcpír trendek nélkül is szuperszép, főleg, ha nem követitek el a legnagyobb bakikat.

5. Statement ajkak

Évek óta tartja magát a hangsúlyos ajaksmink, amely ősszel és télen még nagyobb szerepet kap: ilyenkor vágyunk a mélyebb, sötétebb, akár rozsdás árnyalatokra is.

Ajánlott cikkek